DETALII :  Apartamente noi de vanzare in Ciresica

Teknocasa va propune apartamente noi cu 2 si 3 camere de vanzare in ansamblul rezidential Orhideea, amplasate la iesirea din Ciresica.
Ansamblul Orhideea este alcatuit din 5 blocuri, din care 3 finalizate si locuite, blocul nr.4 regasindu-se la stadiul de gri pe exterior, rosu pe interior cu documentatie depusa pentru intabulare si predare in septembrie 2017, iar blocul nr.5 fiind in stadiul de proiect cu initierea lucrarilor in toamna 2017 si predare luna mai 2018.
Regimul de inaltime pentru fiecare imobil fiind de P+3+M, a cate 20 de apartamente/bloc si un numar total de 100 apartamente in intreg ansamblul.
Constructia imobilului este din caramida Porotherm de 28 cm, cu izolatie termica exterioara de 10 cm si acoperis din tigla Bramac.
Apartamentele se predau la stadiul de alb incluzand centrala termica cu instalatie pe cupru, calorifele din otel si geamuri termopan.

TIPOLOGIE APARTAMENT 2 CAMERE:

Suprafata construita 75 mp -  utila 53.39 mp, alcatuit din hol de intrare, bucatarie living open-space, cu posibilitatea de compartimentare, camara, balcon, dormitor si baie cu geam de aerisire.

TIPOLOGIE APARTAMENT 3 CAMERE:

Suprafata construita 91 mp - utila 65.12  mp, alcatuit din hol de intrare, bucatarie living open-space, cu posibilitatea de compartimentare, camara, balcon, 2 dormitoare si baie cu geam de aerisire.

INFO ZONA:

Apartamentele se regasesc la 100 m de intersectia dintre strada Siretului cu  Calea Cisnadiei, in zona regasindu-se supermarket-uri, statie de transport in comun, statie de taxi, gradinite, crese si fiind la 10 minute de parcul Sub Arini si centrul istoric al orasului.

INFO PRET: Pretul apartamentelor difera in functie de modalitatea de plata astfel:

5% avans
-     52.096 Euro
25% avans -   50.468 Euro
50% avans -   48.840 Euro.Modele de apartamente in ansamblu

Accesul in santier este permis doar insotiti de o persoana autorizata si cu o programare de 2-3 zile in prealabil

Promovat de

www.tki.ro

Contacteaza dezvoltatorul

Dezvoltator


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe