Compania imobiliara Teknocasa Intermed, agent autorizat al dezvoltatorului Maurer Imobiliare, va ofera spre vanzare o gama larga de imobile incepand de la : garsoniere, apartamente 2 camere tip ECO si tip LUX, apartamente cu 3 camere tip ECO si tip LUX si pana la doua tipuri de Penthouse-uri.
Ansamblul rezidential Avangarden 3 Sibiu este localizat in prelungirea Bulevardului Mihai Viteazu, in apropiere de zona comerciala a orasului - Shopping City Sibiu, cu vedere spre Muntii Fagaras. Acesta se intinde pe o suprafata de 10 hectare, totalizand un numar de 1800 de locuinte, repartizate in 20 de blocuri. Fondatorul Ansambului se evidentiaza prin calitatatea superioara a materialelor si finisajelor, garantia calitatii, sustenabilitatea energetica prin costuri reduse pentru utilitati si siguranta financiara prin autofinantare, fara angajamente bancare. 
Ansamblul dispune de spatii verzi generoase elegant amenajate, locuri de parcare proprii, loc de joaca pentru copii, sistem de iluminare cu senzor de miscare si bariera de acces cu paza.
Locuintele din cadrul Ansamblului dispun de o paleta larga de suprafete si numar de camere; incepand de la apartamente cu 1 camere pana la penthouse-uri.

Modele de apartamente in ansamblu

Accesul in santier este permis doar insotiti de o persoana autorizata si cu o programare de 2-3 zile in prealabil

Promovat de

www.tki.ro

Contacteaza dezvoltatorul

Dezvoltator


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe