Compania imobiliara Teknocasa Intermed, agent autorizat al dezvoltatorului, va ofera spre vanzare o gama larga de imobile incepand de la: apartamente 2 camere ( patru tipuri ), apartamente cu 3 camere ( 5 tipuri ) si pana la 4 tipuri de Penthouse-uri.
Ansamblul CITY RESIDENCE SIBIU este localizat pe Strada Johann Sebastian Bach nr. 4 (intrarea in cartier se face de pe Str. Prometeu ), la 3 min de gara, 5 minute de centrul istoric - Piata Mare, de Policlinica si Spital.
Proiectul contine 400 de apartamente repartizate in 10 blocuri moderne, avand regim de inaltime P+Et3+Et Retras. Ansamblul dispune de spatii verzi, locuri de parcare proprii, loc de joaca pentru copii.
Imobilele construite se evidentiaza prin arhitectura solida si design modern, materiale de cea mai buna calitate, finisaje si dotari precum:
Structura de rezistenta:
 - pereti de beton armat si plansee din beton armat,
 - planseu din lemn sarpanta din lemn peste etajul retras.
Inchideri exterioare si compartimentari:
 - zidurile exterioare ale blocurilor sunt realizate din caramida Porotherm de 25 cm,
 - zidurile interioare intre apartamente sunt realizate din caramidă Porotherm de 25 cm, iar zidurile interioare de compartimentare in apartamente sunt realizate din caramidă Porotherm de 11,5 cm.
Lucrari exterioare:
 - termoizolatie exterioara cu polistiren expandat de 10 cm., finisaj tencuiala decorativa, invelitoare din tabla, drumuri si parcari pavate, zone verzi amenajate modern.
Instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii gaz metan.

Termenul de finalizare al primei etape este SEPTEMBRIE 2016.Modele de apartamente in ansamblu

Accesul in santier este permis doar insotiti de o persoana autorizata si cu o programare de 2-3 zile in prealabil

Promovat de

www.tki.ro

Contacteaza dezvoltatorul

Dezvoltator


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe