Despre noi

Dupa o experienta de peste 10 ani dobanditi in sectorul de Real Estates la nivel international, intr-unul dintre cele mai mari brand-uri imobiliare, leader atat pe piata italiana cat si mondiala, in primavara anululi 2008, s-a infiintat si in Sibiu pe acelasi principii si concepte, compania Teknocasa Intermed.

Aplicarea strategiilor de dezvoltare cat si pregatirea profesionala a figurii de Broker are la baza scopul de a imbunatati atat calitatea serviciilor oferite de companiile imobiliare cat si comunicarea acestora cu proprii clienti, servicii deja existente dar de o slaba calitate.

Suntem un nou brand format din persoane tinere cu studii superioare, creative si dornice de a deveni un punct de reper pentru toti cei care doresc sa vanda, cumpere sau sa inchirieze un imobil oriunde in lume.

Experientele dobandite in toti acesti ani ne permit o abordare a clientilor mai profesionala, punand pe primul loc necesitatile acestora, etica profesionala, valorile morale si cele sociale.

Cu totii ne mandrim de rezultatele obtinute pana acum si ne continuam drumul si viziunea mai puternici si increzatori decat ieri. Ne consideram mai maturi datorita experientelor bine sedimentate si suntem siguri ca vom atinge cele mai inalte obiective impreuna cu partenerii nostri din diferite colturi ale lumii. Ne-am propus, am incercat si reusim in fiecare zi sa aducem un plus de valoare pe segmentul imobiliar national si international.

Compania TEKNOCASA INTERMED crede in relatiile de win - win (castig - castig), oferind clientilor proprii solutii personalizate si sigure in functie de nevoile fiecaruia. Transformam ceea ce este posibil in lucruri tangibile, lasam ceea ce este imposibil concurentei si ne dedicam cresterii profesionale, performantei si optimizarii serviciilor de asistenta si consultanta imobiliara adresate tuturor clientilor nostri. Cu un portofoliu generos de oferte si cereri imobiliare atat la nivel national cat si international, transformam fiecare client intr-un partener de afaceri, deoarece suntem intr-o continua expansiune constienti ca drumul spre succesul dorit este lung si cere efort, seriozitate, respect, implicare si transparenta.

Dorim sa parcurgem o noua etapa inspre indeplinirea misiunii noastre, de a ne extinde tot mai mult si la nivel international, deoarece am crescut si ne-am dezvoltat in continuu in toti acesti ani datorita implicarii totale a tuturor partenerilor nostri, a portofoliului de clienti existenti cu tranzactii incheiate atat la nivel national cat si international, a seriozitatii de care am dat dovada, cat si a pozitiei castigate si consolidate pe pietele imobiliare in care suntem prezenti. Traim o stare de spirit cu adevarat superioara, benefica si ne dorim sa o putem transmite mai departe atat partenerilor nostri cat si clientilor.

Ne proiectam obiectivele in realitatea fiecarei zile prin devotamentul total oferit profesiei de Broker Imobiliar, prin implicare, respect, daruire, sacrificiu si suntem nerabdatori sa deschidem noi oportunitati de lucru si in alte orase sau tari implementand know-how-ul nostru.

Serviciile integrate de inalta clasa, tehnologia avansata a softului imobiliar CRM de care dispunem, sistemele performante de coaching si training oferite saptamanal partenerilor nostri, respectul intre colegii parteneri, loialitatea fata de brand si echipa sunt motoarele ce ne propulseaza inspre obiective marete si posibilitatea de a oferi clientilor nostri servicii tot mai calitative. Impreuna suntem TEKNOCASA INTERMED "REAL ESTATES IN THE WORLD" profesionisti in solutii imobiliare!

Secretul succesului nostru este cel de a fi unul pentru toti si toti pentru unul, doar asa putem fi o echipa in adevaratul sens al cuvantului, impartasind aceleasi valori profesionale, morale si personale.

Respectul fata de clienti, angajati cat si parteneri, ne rasplateste cu devotamentul lor zi de zi, devotament care ne propulseaza in fiecare zi tot mai mult in topul agentiilor din judetul Sibiu si in curand si pe piata nationala cat si internationala de REAL ESTATES.

Moto-ul nostru este: OFERIM SERVICII DE CALITATE...DEOARECE NU NE AXAM PE CANTITATE!

Credem si promovam zi de zi principiile unei piete imobiliare unite, bazata pe norme de conduita si inalta tinuta morala si etica profesionala. Doar asa vom educa piata imobiliara si vom deveni cu adevarat un punct de reper pentru clientii nostri. Valorile si conditiile umane sunt perspectiva principiilor morale care au un rol extrem de important in viata sociala si profesionala.

In anul 2011 s-a infintat in Arad compania imobiliara Tencasa, condusa de Lucian Manzarescu, fost coleg in brandul Tecnocasa Spania si astazi partener al grupului TEKNOCASA INTERMED - Real Estates in the world. Impreuna cu partenerii nostri avem o misiune de indeplinit si anume, deschiderea a peste 100 de agentii partenere pe intreg teritoriul national si international, cu dorinta de a aplica ceea ce am invatat fiecare in toti acesti ani de la mentorii nostri si ceea ce stim mai bine: sa fim transparenti, impartiali si sa tratam fiecare client ca un adevarat partener de afaceri, oferindu-i tot sprijinul si suportul profesional de care are nevoie.

Astazi proiectul nostru a luat amploare, deoarece in urma rezultatelor obtinute, tot mai multe companii imobiliare din Romania, dar si din alte tari, isi doresc sa devina parteneri ai grupului TEKNOCASA INTERMED astfel incat suntem siguri ca obiectivul nostru nu ramane doar un vis ci poate deveni o realitate. Atingandu-ne obiectivele, vom optimiza timpul si costurile clientilor, limitand distantele si sporind serviciile profesionale oferite atat partenerilor cat si consumatorului final.

In anul 2015 compania noastra s-a dezvoltat atat pe plan national cat si pe plan international devenind membru FINDIA Real Estates cu peste 4000 de agentii imobiliare partenere prezente in 120 de tari.

Dorim sa le multumim partenerilor si tuturor clientilor care ne-au ajutat in toti acesti 7 ani sa crestem atat la nivel national cat si international, deoarece rezultatele obtinute in parte apartin si acestora, un motiv pentru a ramane in continuare... parteneri de nadejde!

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe