TKI.ro agent autorizat al dezvoltatorului propune spre vanzare un ansamblu de 10 case insiruite, cu un design modern si inovativ, in stil englezesc, denumit “Happy City “situate in zona Calea Cisnadiei.

Dezvoltatorul isi propune sa ofere clientilor un camin, in adevaratul sens al cuvantului, prin confort, adaptabilitate, consideratie fata de dorintele acestora. Oferind respect atat fata de natura prin crearea de spatii verzi cat si fata de client prin constructii de calitate.

Imobilele sunt amplasate pe doua siruri, cate cinci pe fiecare parte. Suprafata totala utila a fiecarei constructii este de 150 mp distribuita pe parter, etaj si pod.

Podul este inalt si se va preda la rosu, accesul de la etaj la pod se va face pe scara turnata de beton fiind separat de etaj cu planseu de lemn izolat, ignifugat si se va preda fara izolatie. Despartirea podurilor intre case este cu caramida, toate utilitatile vor fi trase inclusiv la pod (ca si coloane).

Casele desi sunt insiruite au pereti dubli cu izolatie intre ei, practic fiecare casa va avea peretele ei.

Ansamblul este unul in ton cu tehnologia oferind clientilor sai posibilitatea de a controla prin telefonul mobil, de la distanta, prizele, becurile si intrerupatoarele.

Intimitatea locatarilor este oferit de gardul verde artificial montat pe schele metalice cu inaltimea de 1 M.

 

 La interior stadiul de predare este de gri avansat avand:

-usa metalica la intrare si usa acces terasa, centrala termica, calorifere, geamuri termopan, tinci pe pereti, instalatii electrice, termice, canalizare, apa rece, tamplarie Rehau cu 5 camere si 2 foi, obiecte sanitare (lavoar, vas toaleta), prize, intrerupatoare.

 

La exterior stadiul de predare este la cheie avand:

-termosistem, fatada cu tencuiala driscuita fin, zugraveala lavabila si placaj de caramida ,gard de lemn intre curtile din spate ale proprietarilor, terasa cu sapa turnata, acoperis din tabla, curtea din spate cu iarba.

 

Imobilele detin curti cu suprafete cuprinse intre 85 mp si 250 mp, impartite astfel:

 

Sirul I detine un imobil avand o curte de 115 mp, 3 imobile avand curte de 85 mp/fiecare, 1 imobil avand curte de 163 mp.

Sirul II detine un imobil avand o curte de 167 mp, 3 imobile avand curte de 85 mp/fiecare, 1 imobil avand curte de 250 mp.

 

Termen finalizare- predare: SIR I   – Septembrie- Noiembrie 2018

Termen finalizare- predare: SIR II - Mai 2019

 

Preturile caselor difera in functie de suprafata de curte si de modalitatea de achizitie, astfel:

 -pentru imobilele din Sirul I:

   -curte de 115 mp la plata cash cu un avans minim de 30%, pretul este de 82.150 euro (TVA 5% inclus)

   -curte de 85 mp la plata cash cu un avans minim de 30%, pretul este de 79.000 euro (TVA 5% inclus)

   -curte de 163 mp, la plata cash cu un avans minim de 30%, este de 87.200 euro (TVA 5% inclus)

 

Pentru achizitionarea imobilelor cu Credit Ipotecar sau prin Programul Prima Casa, pretul creste cu 2.000 euro fata de plata cash.

 

- pentru imobilele din Sirul II:

 

   -curte de 167 mp la plata cash cu un avans minim de 30%, pretul este de 87.700 euro +TVA, la un avans de minim 50%, pretul este de 78.100 euro + TVA

   -curte de 85 mp la plata cash cu un avans minim de 30%, pretul este de 79.500 euro + TVA, la un avans minim de 50%, pretul este de 69.900 euro + TVA

   - curte de 250 mp la plata cash cu un avans minim de 30%, pretul este de 96.000 euro + TVA, la un avans minim de 50 %, pretul este de 86.400 euro + TVA.

 

In cazul achizitiei cu Credit Ipotecar sau prin Programul Prima Casa preturile vor fi diferite, la imobilele din Sirul II.

 

In pretul imobilelor este inclus un loc de parcare in fata casei.

Modele de apartamente in ansamblu

Accesul in santier este permis doar insotiti de o persoana autorizata si cu o programare de 2-3 zile in prealabil

Promovat de

www.tki.ro

Contacteaza dezvoltatorul

Dezvoltator