District One Residences


District One by Meydan Sobha Group este o serie de proprietăți contemporane situate în comunitatea opulentă a districtului Mohammed Bin Rashid (MBR).

Aceste reședințe de la malul mării oferă vedere perfectă la laguna albastra. Puteți face, de asemenea, o plimbare rapidă sau jogging pe promenadă. Orașul este împărțit în 3 secțiuni distincte:

În District One Residences sunt disponibile apartamente în unități de 1, 2 și 3 camere în turnuri joase și mijlocii care variază de la patru la șaisprezece etaje. Prețul pentru o unitate cu 1 dormitor încep de la 300.000 Euro, 2 dormitoare 471.000 Euro, 3 dormitoare 695.000 Euro. Comunitatea este complet cu tot ce ai nevoie de la școli, magazine, farmacii, restaurante și destinații de divertisment. Situat în turnuri joase și mijlocii, care variază de la P+4 la P+16 etaje, District One Residences este o comunitate inchisa, împodobită cu o strălucitoare lagună de cristal și verdeață. De la locuințe spațioase marcate de minimalism estetic și funcționalitate inteligentă, apartamentele noastre de la malul mării sunt scăldate în lumină naturală și impregnează farmecul de viață high-end și liniștit.

În District One Mansions sunt disponibile case în unități de 6 camere, îmbibate cu funcționalitate inteligentă și estetică , District One Mansions vin în două stiluri distincte contemporane și moderne arabe care promit un stil de viață de neegalat de eleganță rafinată, reflectând în același timp gustul dumneavoastră individual. De la vasta arhitectură captivantă, până la detaliile fine, aceste case creează ambianța perfectă pentru o viață distinctă, în fiecare zi.

În District One Villas sunt disponibile vile în unitati de 4 până la 6 camere, acestea fiind la rândul lor împărțite în câte 3 stiluri diferite: Contemporan, Mediteranean și Arabic. Prețul pentru o unitate cu 4 camere începe de la 1.725.000 Euro. Concepute pentru spiritul liber, cu linii curate, subevaluate, aceste vile elegante sunt expresia supremă a arhitecturii minimaliste. O adevărată reflectare a unui stil de viață estetic, aceste vile de ultimă oră sunt ideale pentru o viață în plan deschis, cu spații liniștite, interioare elegante și conexiuni simple. Creând o ambianță incredibil de ușoară, o serie de uși și ferestre glisante din sticlă descompun barierele dintre interior și exterior, aducând exteriorul înăuntru. Exudând stilul chic cu funcționalitate modernă, aceste vile simbolizează rafinamentul simplu, unde materialele naturale se combină cu nuanțe profunde și reci de gri pentru a spori senzația de spațiu.

La câteva minute de cele mai importante repere din lume, District One este amplasat în mijlocul căldurii naturii și a luxului conceput pentru cei privilegiați.

Fie că este vorba despre o plimbare de seară într-un mediu pitoresc, o plimbare cu caiacul pe laguna de cristal, acces pe plajă privată sau alte facilități premium, cum ar fi un club, magazine, cafenele, un mare cartier, District one este incontestabil un loc unde viața este fără îndoială la ceme mai bune standarde.

Orașul Mohammed Bin Rashid Al Maktoum - District One are o adresă prestigioasă în centrul orașului, la doar câteva minute de multe dintre atracțiile, reperele și legăturile de transport de clasă mondială din Dubai, Centrul Financiar Internațional Dubai, Dubai World Trade Centre și Aeroportul Internațional Dubai.

Este, de asemenea, chiar lângă cele mai bune facilități, inclusiv Meydan Racecourse și Grandstand; The Track Meydan Golf; Hotelul Meydan, un hotel de lux de 5 stele; și viitorul Meydan One Mall.

Modele de apartamente in ansamblu

Accesul in santier este permis doar insotiti de o persoana autorizata si cu o programare de 2-3 zile in prealabil

Promovat de

www.tki.ro

Contacteaza dezvoltatorul

Dezvoltator