Apartament 3 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei

Pret: 69.990 EUR 
ID Oferta: TKI01411   Vizualizari: 2159
Publicat: 15.11.2019 Actualizat: 15.03.2020

Caracteristici

Tara Romania
Judet Sibiu
Localitate Sibiu
Zona Calea Cisnadiei
Tip imobil Apartamente 3 camere
Tip operatiune vanzare
Sup. Construita Sup. Construita: 87 mp
Sup. Utila Sup. Utila: 75 mp
Etaj Etaj: 2 / 2
An Constructie An Constructie: 2017
An Constructie Confort: 1
An Constructie semidecomandat
Nr. Camere Nr. Camere: 3
Nr. dormitoare Nr. Dormitoare: 2
Nr. Bucatarii Nr. Bucatarii: 1
Nr. Bai Nr. Bai: 1
Nr. Terase Nr. Terase: 1
Locuri de parcare Locuri Parcare: 1

Descriere oferta

 APARTAMENT 3 CAMERE DE VANZARE  SIBIU ZONA CALEA CISNADIEI

Tki.ro, propune spre vanzare apartament 3 camere, confort 1, amplasat in Sibiu zona Calea Cisnadiei, pe strada Daniel Renard, la aproximativ 800 m de intrarea in Sibiu benzinaria Euroil.
Apartamentul este situat la etajul 2, intr-o vila constructie 2017, cu regim de inaltime P+2E+M, alcatuita din 6 apartamente pe scara( cate 2 apartamente pe palier), in prezent fiind locuite doar 4 apartamente iar celelalte fiind cumparate pentru investitie. Datorita pozitiei, apartamentul este insorit pe tot parcursul zilei fiind cu expunere spre sud-vestica, ceea ce ii confera o luminozitate sporita si o caldura naturala, cu o compartimentare dispusa pe 2 nivele, avand o suprafata totala de 85 mp, din care suprafata utila 75mp compartimentata astfel:
- Etaj inferior: Living cu Bucatarie de tip openspace, 1 dormitor matrimonial spatios, 1 baie, 1 balcon, scara interioara.
- Etaj superior: Camera, living mare open space, 1 dormitor/birou  complet insonorizat fonic, folosit momentan ca studio de inregistrari muzica.

Etajul Mansardat desi este complet transformat in spatiu locuibil, el figureaza in acte ca si pod, acesta fiind foarte inalt, construit din materiale de buna calitate, pe structura metalica imbracata in OSB,  izolat cu vata bazaltica inifuga de mare densitate cu folie de protectie din aluminiu pe ambele laturi ceea ce permite o izolare termica maxima cu pierderi de transfer ( 0% ), iar placarea peretilor interni fiind cu rigips inifug si rezistent atat la umiditate cat si temperaturi ridicate, garantand un climat intern extraordinar, indiferent de sezon.

Avantajul zonei este preponderent determinat de popularea zonei cu case noi tip duplex si vile individuale, familii  numeroase cu copii si venituri peste media, ceea ce garanteaza si un stil de viata calittiv atat din punct de vedere financiar cat si intelectual. Infrastructura zonei,  beneficiaza de cai de acces spatioase cu trafic limitat, asfaltatate si iluminate public.

Datorita noii strazi in faza de asfaltare ce permite comunicarea dintre Calea Cisnadiei si Bvl. Mihai Viteaza zona Troita, atat zona de amplasare cat si imobilul in sine, a castigat foarte mult ca si valoare adaugata, privind usurinta accesului catre  Supermarketul Auchan, Carrefour, LIDL, Dedeman, Kaufland, Piata Rahova, iesirea Brasov- Valea Oltului etc. 

STADIU PREDARE:  cheie complet mobilat si utilat.
-usa de acces metalica antiefractie
-centrala termica in condensatie de 24 kw cu detector de gaz,
-instalatie termica din teava multistrat si distribuitor separat pentru fiecare calorifer in parte
-calorifere de otel
-pereti tencuiti, sape mecanizate, gresie, parchet, lavabila
-ferestre termopan cu 5 camere si 3 foi de sticla
-tablou general cu sigurante separate pentru consumatorii de putere
-prize si intrerupatoare
-instalatii sanitare
-balcon hidroizolat
-exterior finisat la cheie, izolatie termica si fonica de 10 cm, decorativa, acoperis cu tigla
-interfon
- mobilat si utilat cu electrocasnice cumparate din Norvegia si Italia: masina de spalat rufe Miele, masina de spalat vase incorporabila Grundig, Plita electrica pe inductie AEG, cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool, cuptor incorporabil Whirlpool, Televizor Smart Samsung 110 cm, mobila facuta la comanda la FrontMob si multe alte lucruri de calitate pe care va invit sa le descoperiti singuri.

BENEFICII: Imobilul beneficiaza de 1 loc de parcare privat si 2 locuri de parcare pentru oaspeti.
P.S. Imobilul nu detine vicii ascune, nu sunt probleme juridice si/sau de structura si se vinde din motive de Relocare in alt Oras din pricina activitatii profesionale.

PRET SOLICITAT : - 69.990 Euro
COMISION CUMPARATOR : 3%
PREDARE : IMEDIATA

Pentru alte informatii suplimentare si stabilirea  vizionarii imobilului, contactati agentul autorizat Natanail Daniel telefon 0766458052

Localizare pe harta

Daniel Natanail

CEO GROUP TKI
0766458052
natanail.daniel@tki.ro

Pentru mai multe detalii contactati-ne

Program Vizionari

Luni — Vineri
8 — 13 / 14 — 18

Sambata — Duminica
Cu programare
0766458052