Spatiu comercial Pensiune de vanzare Brasov zona Schei

Pret: 464000 405.000 EUR 
ID Oferta: TKI01409   Vizualizari: 5363
Publicat: 13.11.2019 Actualizat: 28.03.2021

Caracteristici

Tara Romania
Judet Brasov
Localitate Brasov
Zona
Tip imobil Spatii Comerciale
Tip operatiune vanzare
Sup. Construita Sup. Construita: 900 mp
Sup. Utila Sup. Utila: 675 mp
An Constructie An Constructie: 1970
Nr. Camere Nr. Camere: 20
Nr. Bucatarii Nr. Bucatarii: 9
Nr. Bai Nr. Bai: 10
Locuri de parcare Locuri Parcare: 15

Descriere oferta

 CATEGORIE OFERTA: PENSIUNE DE VANZARE BRASOV

TIP OFERTA: APARTHOTEL CU 9 APARTAMENTE DE VANZARE BRASOV

PRET: 405.000 Euro + TVA
COMISION CUMPARATOR 3% (TREI)

LINK:  https://www.tki.ro/hotel-pensiune-20-camere-de-vanzare-schei-brasov-605.html

DESCRIERE:  PENSIUNE TIP APARTHOTEL CU 9 APARTAMENTE DE VANZARE IN BRASOV:

TKI.ro propune spre vanzare in Reprezentare Exclusiva, pensiune cu 9 apartamente pretabila regim hotelier, amplasata la 800/1000 m de centrul istoric al Brasovului, ce confera o priveliste unica asupra intregului oras cat si inspre schitul Poiana Brasov.

Constructie din 1970 fosta resedinta de vacanta a familiei CEAUSESCU, imobil achizitionat cu acte in regula si complet renovata in anul 2007, avand un regim de inaltime P+ Parter inalt + M2, cu un total de 9 apartamente, 1 birou, sala de mese si bar, drum de acces privat cu locuri de parcare si garaj acoperit.

Pentru cei ce isi doresc sa activeze pe cont propriu in sectorul turistic/hotelier, lucrul cel mai important este optimizarea costurilor de achizitie/investitie cat si cele de marketing indoor/outdoor care sunt inevitabile pentru lansarea propriului business. Pentru a optimiza costurile si a reduce riscurile unui esec, profesionistii din domeniul sectorului hotelier, sfatuiesc ca achizitia unei structuri destinata regimului hotelier, trebuie sa detina trei caracteristici importante: " Location, Location si iarasi Location".

Aceasta structura indeplineste toate conditile mai sus mentionate, ceea ce o transforma intr-o activitate extrem de favorabila si profitabila, deoarece exista posibilitatea de a prelua structura impreuna cu un personal format si calificat in privinta administrarii cat si a pregatirii camerelor; imobilul se poate preda complet dotat si mobilat, cea ce permite fructificarea sumei investite inca din prima zi; imobilul detine o amplasare strategica si avantajoasa tipului de business; gradul de conservare al imobilului este optim, investitia fiind necesara doar in mici amenajari exterioare de clasica uzura; structura beneficiaza de un portofoliu existent de clienti cat si de parteneri privind canalele de promovare indoor/outdoor precum agentii de turism, website-uri specializate in turism, platforma Booking, Airbnb, etc.

Poate ca multi se vor intreba "Daca aceasta proprietate este cu adevarata asa profitabila... de ce se vinde? `` Intrebarea este fireasca, iar motivul este unul la fel de firesc si adevarat ! Actualul proprietar, este cetatea strain cu o varsta inaintata, motiv pentru care considera ca a sosit timpul sa predea stafeta. Pentru acest motiv suntem dispusi sa usuram intreaga procedura de achizitionare a imobilului, fiind elastici in negocieri si totodata disponibili in predarea afacerii unei persoane cu mult mai tanara, dornica de a se afirma in sectorul antreprenorial.

CARACTERISTICI SI DOTARI PENSIUNE BRASOV:

Vila detine o suprafata totala construita de circa 900 mp, din care 672,60 mp utili si teren cladit si necladit circa 720 mp + drum de acces privat cu locuri de parcare si o bucatarie de vara ( neintabulata).

SITUATIE JURIDICA A IMOBILULUI PENSIUNE :

Imobilul este inregistrat pe persoana juridica platitoare de TVA si este dezmembrat in 6 parti (top-uri/carti funciare) fapt ce poate favoriza vanzarea-cumpararea fie integrala fie partiala.
Se accepta vanzare in transe intre 6 si maxim 12 luni cu un avans minim de 50% sau cu schimb imobiliar+diferenta de pret. Daca se detin proprietati imobiliare in Italia, Austria, Germania, USA-Miami, suntem deschisi si la un schimb imobiliar +/- diferenta de pret.

Imobilul este liber de sarcini si detine urmatoarea tipologie de apartamentare:

Cartea funciara 1 detine:
- 1 birou amplasat la parterul imobilului cu sup. utila de 15 mp;
- 1 apartament situat la Parter inalt, structurat pe 3 nivele Parter inalt+ M1+M2 cu o sup. utila de 166 mp;
- 1 bar de zi, situat la parterul inalt, cu o sup. utila de 46 mp ;
- Doua garsoniere adiacente barului de zi, in sup. de 28 mp utili fiecare, alcatuite din chicineta, hol, baie, dormitor si terasa.
- 1 garaj acoperit in sup. de circa 20 mp si o filigorie in sup. de 20 mp .

Cartea funciara 2 detine:
- 1 apartament situat la Parter in sup. de 44,60 mp utili cu expunere frontala si vedere inspre centrul istoric,

Cartea funciara 3 detine:
- 1 apartament situat la Parter cu o sup. utila de 39 mp, cu expunere si vedere inspre curtea posterioara.

Cartea funciara 4 detine:
- 1 apartament amplasat la Parterul inalt cu expunere frontala catre centrul istoric in sup. de 45 mp utili + balcon mare.
- 1 apartament amplasat la Parterul inalt cu expunere dorsala inspre curtea interioara in sup de 69 mp utili, alcatuit din bucatarie, 2 dormitoare si baie.

Cartea funciara 5 detine:
- 1 apartament situat la etajul M1 structurat pe 2 nivele M1+M2, avand o sup. utila de 106 mp + terasa privata de circa 20 mp.

Cartea Funciara 6 detine:
-1 apartament situat la etajul M1 in suprafata de 46 mp alcatuit din bucatarie, dormitor, baie si balcon

AMPLASAREA SI STRUCTURA APARTAMENTELOR :

PARTER: 2 apartamente si un birou
PARTER INALT: 5 Apartamente si un bar de zi cu sala de mese si grup social
ETAJ M1: 2 Apartamente

ZONA DE AMPLASARE PENSIUNE BRASOV:

Imobilul este amplasat la circa 1000 m de Biserica Neagra si centrul istoric al Brasovului. Acesta fiind accesibil atat din partea centrala a orasului cat si din directia Poiana Brasov. La aproximativ 500 m se regasesc magazine, baruri, banci, statii taxi, transport in comun, farmacii,spital, etc.

INFORMATII UTILE :

- Imobilul se regaseste pe persoana juridica;
- Achizitionarea imobilului pe PJ scuteste TVA-ul
- Se accepta variante la schimb cu proprietati in Italia, Austria, Elvetia
- Pretul poate fi usor negociabil la plata integrala.
- Aferent imobilului, se pot achizitiona separat inca 1000 mp de teren intravilan la suma de 200 Euro/mp


Pentru mai multe detalii cat si stabilirea vizionarii imobilului, ne puteti contacta telefonic la 0766458052 - 0760692205 sau prin e-mail office1@tki.ro.


Localizare pe harta

Daniel Natanail

CEO GROUP TKI
0766458052
natanail.daniel@tki.ro

Pentru mai multe detalii contactati-ne

Program Vizionari

Luni — Vineri
8 — 13 / 14 — 18

Sambata — Duminica
Cu programare
0766458052