Despre noi

Dupa o experienta de peste 10 ani dobanditi in brand-ul TECNOCASA FRANCHISING NETWORK, companie lider pe piata imobiliara internationala, in primavara anului 2008, s-a infiintat si in Romania - Sibiu pe acelasi principii si concepte, compania Teknocasa Intermed. Datorita rezultatelor obtinute in toti acesti ani, atat pe plan national cat si international, in primavara anului 2017, a luat nastere GROUP TKI, atingand in mai putin de un an, circa 1200 de parteneri/afiliati. 

Prin fuziunea tuturor parteneriilor sub un unic brand, se doreste implementarea unui "know-how" concept unic de dezvoltare si formare profesionala a agentiilor imobiliari in devenire, limitarea distantelor dintre afiliati si proprii clienti, optimizarea serviciilor oferite cat si accelerarea procesului de tranzactionare, garantand succesul tranzactiei dorite.
GROUP TKI este un brand, alcatuit din profesionisti imobiliari acreditati la nivel international si international, dornici de a deveni un punct de reper ai pietii imobiliare internationale, pentru toti clientii fie ei vanzatori, cumparatori si/sau investitori.
Experientele dobandite in toti acesti ani ne permit o abordare profesionala a clientilor, punand pe primul loc necesitatile acestora, etica profesionala, valorile  sociale cat si cele morale.

Cu totii ne mandrim de rezultatele obtinute pana acum si ne continuam drumul si viziunea noastra, mai puternici si increzatori decat ieri. Datorita experientelor bine sedimentate in toti acesti ani, suntem siguri ca impreuna vom atinge obiective si mai marete, deoarece ne-am propus, am incercat si reusim in fiecare zi sa surprindem atat clientii cat si concurenta, cu un plus de valoare pe segmentul imobilir national cat si cel international.

GROUP TKI crede in relatiile de win - win (castig - castig), oferind clientilor solutii personalizate si sigure, bazate pe nevoile acestora, fie ei vanzatori, cumparatori si/sau investitori. Transformam ceea ce este posibil in lucruri tangibile, lasam ceea ce este imposibil concurentei si ne dedicam cresterii profesionale, performantei si optimizarii serviciilor de reprezentare imobiliara. Cu un portofoliu generos de oferte si cereri imobiliare atat la nivel national cat si international, transformam fiecare client intr-un partener de afaceri, deoarece suntem intr-o continua expansiune, constienti ca drumul spre succesul dorit este lung si cere efort, seriozitate, respect, implicare si nu in ultimul rand transparenta totala.

Constienti ca atat perfectiunea  cat si satisfactia tuturor clientiilor este o misiune grea si uneori imposibila, totusi ne place sa credeam ca "Nimic nu este imposibil, imposibilul este doar posibilul, realizabil prin multa vointa, munca zilnica si determinarea de a face bine", respectand astfel angajamentele asumate fata de afiliatii cat si de clientii nostri, limitand orice conflict si aplicand regula de aur GENTLEMEN'S AGREEMENT`.
Succesul dezvoltarii continue se datoreaza atat afiliatiilor nostri cat si fidelizarii clientiilor, deoarece datorita lor, traim cu adevarat o stare de spirit superioara, benefica si ne dorim sa o putem impartasi cu cat mai multe persoane.

Ne proiectam obiectivele in realitatea fiecarei zile prin devotamentul total oferit profesiei de Broker Imobiliar, nerabdatori sa deschidem noi oportunitati de lucru si in alte orase sau tari, implementand propriul know-how si pregatindune de lansarea  cat mai rapida a platformei imobiliare internationale www.grouptki.com, menita sa satisfaca atat tranzactiile imobiliare de zi cu zi cat si segmentul de "LUXURY REAL ESTATE" la nivel international.

Serviciile integrate la standarde europene, tehnologia avansata de care dispunem, sistemele performante de coaching si training oferite afiliatiilor nostri, respectul dintre afiliati si competitori, loialitatea fata de brand si echipa, sunt motoarele ce ne propulseaza inspre obiective marete, cea ce ne permite o crestere continua si ofrirea unor servicii tot mai calitative.
Impreuna suntem GROUP TKI  Real Estate in the world " profesionisti in solutii imobiliare".

Respectul fata de clienti, angajati si afiliati, ne rasplateste cu devotamentul, devotament care ne propulseaza in fiecare zi tot mai mult in topul agentiilor imobiliare, atat la nivel national cat si international.

Moto-ul nostru este: OFERIM SERVICII DE CALITATE...DEOARECE NU NE AXAM PE CANTITATE!

Credem si promovam zi de zi principiile unei piete imobiliare unite, bazata pe norme de conduita si inalta tinuta morala, deoarece doar asa vom optimiza si educa piata imobiliara, devenind cu adevarat un punct de reper pentru clientii nostri. Valorile si conditiile umane sunt perspectiva principiilor morale care au un rol extrem de important in viata sociala cat si cea profesionala.

Dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor afiliatiilor cat si clientiilor, deoarece rezultatele obtinute in toti acesti ani se   datoreaza in mare parte lor si ne dorim in continuare sa devenim pentru multi altii "adevarati parteneri de nadejde".