GROUP TKI
THE BEST PROJECT
IN CAPE VERDE


GROUP TKI împreuna cu Partenerul sau oficial THE RESORT GROUP va propune un plan de investitie în cel mai mare proiect imobiliar din lumea cu peste 35.000 de locuințe dezvoltate în regie proprie pe insulele Capului Verde.
Am pus bazele proiectului in anul 2006 și am început primele vânzări în 2011. Până în prezent am construit peste 3.500 de locuințe de vacanță și proiectul prevede construirea a 31.500 de unitati locative, restaurante, spatii comerciale, spitale, zone Spa, aeroport și companie aeriana proprie, scoli, grădinițe, hidrocentrală de desalinizarea apei, etc.
Proiectul a fost demarat cu o investitie inițială de 100 Milioane de dolari și insula găzduia 2.500 de locuitori. În prezent valoarea proiectul a ajuns la suma de 5 miliarde de dolari și insula găzduiește aproape 12.000 de locuitori dintre care aproape 7.000 sunt angajații noștri care operează in structurile deja finalizare, vândute și funcționale, ele fiind introduse in circuitele turistice de partenerii noștri Tour Operator TUI, Melia, Deutsche Hospitality, Sân Jose, Hilton, Hard Rock Caffe, etc.

Pe insula Sal din Capul Verde, au fost deja construite 4 statiuni de lux de 5 stele. In 2011 a avut loc inaugurarea primei statiuni Melia Tortuga, in 2014 a fost inaugurata statiunia Melia Dunas, iar in 2016 stațiunile Melia Llana si TUI Sensimar.

Avand la activ 3.50.0 de unitati de cazare in regim turistic, cu peste 8.000 de paturi, 12 restaurante, 6 baruri, 6 baruri de piscina si un club de plaja denumit Bikini Beach, putem spune ca proiectul este doar la inceput. Pe insula vecina Boavista, dezvoltam in continuarea o noua statiune de lux de 5 stele, cu 850 de unitati, denumita Melia White Sands, statiune pe care o deschidem in primavara anului 2020. Dezvoltarea continua, proiectul avand ca termen de finalizare anul 2030. Din totalul de 13 statiuni de lux, 4 sunt deja functionale, urmand ca până la finalul proiectului să inaugurăm și stațiunile Hilton, Radisson Blu, Steigenberger, Jaz on the Beach, TUI Sensimar, TUI Sensatori, Hard Rock Hotel, Movenpick, etc. In 2030, dezvoltarea din Capul Verde va insuma peste 35.000 de unitati cu peste 98.000 de paturi.


AVANTAJE PROIECT:
- 12 luni de sezon pe an
- zero precipitatii
- zero fenomene naturale (cutremure, uragane, tsunami)
- 3.5 ore de zbor distanta de Europa
- 100% proprietate privata
- 100% proprietate pe teren
- 0% TVA
- 0% impozit pe venit din turism
- 88% grad de ocupare anuala
- 5 saptamani pe an de folosinta directa
- minim 7% crestere anuala neta de capital
- minim 21% venit net garantat in primii 3 ani, 7% in fiecare an
- 5% venit anual minim garantat pentru urmatorii 10 ani
- toate unitatile sunt mobilate, dotate in scopul operarii lor turistice

PROPRIETATI:
Compartimantarea apartamentelor difera in functie de etaj si de amplasare.

- Camere duble
- Apartamente cu 1 – 2 dormitoare
- Vile cu 2 – 5 dormitoare


MOD DE ACHIZITIONARE:

CASH:
Prin plata cash devii proprietar pe teren si pe imobil. Prin acest mod de plata, ca si proprietar poti folosi imobilul ca si locuinta privata de vacanta/resedinta permanenta sau poate sa fie inclusa in circuitul turistic. In cazul in care este inclusa in circuitul turistic, proprietarul are dreptul sa foloseasca proprietatea 5 saptamani annual.

FRACȚIONAL:
Prin plata fractionala devii proprietar pe un anumit % din imobil impreuna cu alti investitori. Acest mod de plata permite tuturor persoanelor sa investeasca in cadrul proiectului.

STADIU DE PREDARE:
- INTERIOR: la cheie (mobilat si utilat)
- EXTERIOR: la cheie

PRETURI:
- Camere duble: de la 189.950 Euro
- Apartamente cu 1-2 dormitoare: de la 250.000 Euro
- Vile cu 2-5 dormitoare: de la 400.000 Euro


COMISION CUMPARATOR: 0% (ZERO)

Facebook: www.facebook.com/RealEstateInvestmentCapeVerde/

Modele de apartamente in ansamblu

Accesul in santier este permis doar insotiti de o persoana autorizata si cu o programare de 2-3 zile in prealabil

Promovat de

www.tki.ro

Contacteaza dezvoltatorul

Dezvoltator