TKI.ro agent autorizat al dezvoltatorului propune spre vanzare apartamente situate pe Calea Cisnadiei, in cadrul Ansamblului Rezidential Renard.

Imobilele sunt amplasate intr-o cladire cu structura P+E+2M, in total 13 apartamente, cu suprafete utile intre 32 mp si 178 mp.
Apartamentele se predau la interior cu: pereti si tavane finisate si gletuite cu 2 maini de glet, pardoseala finisata la nivel de sapa. usa metalica la intrare, tamplarie PVC Rehau cu 5 camere la ferestre si usa de balcon, instalatie termica cu centrala si incalzire in pardoseala la parter. La celelalte etaje calorifere, instalatie sanitara, instalatie electrica si instalatie de gaz, in stadiu de functionare cu contoare montate.
La exterior sunt finisate la cheie, izolate cu polistiren de 10 cm si cu vata minerala de 30 cm la tavane. Imobilele detin urmatoarele utilitati: curent, apă, canal, gaz.

Apartamentele sunt intabulate putand fii cumparate si prin credit ipotecar.

In pretul de vanzare este inclus cate un loc de parcare indentificat cu placuta pentru fiecare apartament.

Termen de predare: Septembrie – Octombrie 2018

INFO ZONA: Calea Cisnadiei, la 1500 m de zona comerciala Ciresica si  10  minute de centrul orasului.

 Modele de apartamente disponibile in Ansamblul Rezidential Renard

Garsoniera de vanzare in Ansamblul Rezidential Renard in suprafata de 32 mp, pret vanzare 27.000 euro (plata integral in avans)
Doua apartamente  cu 2 camere de vanzare in Ansamblul Rezidential  Renard in suprafata de 45 mp/ apartament, pret vanzare 37.000 euro/aparatament (plata integral in avans)
Apartament 5 camere de vanzare in Ansamblul Rezidential Renard  in suprafata de 178 mp,+ terasa 51 mp pret vanzare 100.000 euro (plata integral in avans)
Apartament 5 camere de vanzare in Ansamblul Rezidential  Renard in suprafata de 136 mp,+ terasa 27 mp, pret vanzare 80.000 euro (plata integral in avans).

COMISION CUMPARATOR: 0% (ZERO)

IMOBILELE SE POT ACHIZITIONA ASTFEL:

-       - prin avans integral

-      -  prin varianta de 3 rate, caz in care la suma indicat mai sus se adauga 2000 euro

-       - prin credit ipotecar, caz in care la suma indicat mai sus se adauga 4000 euro

Modele de apartamente in ansamblu

Accesul in santier este permis doar insotiti de o persoana autorizata si cu o programare de 2-3 zile in prealabil

Promovat de

www.tki.ro

Contacteaza dezvoltatorul

Dezvoltator